تاریخچه سیر سیاه 1

خواص سیر چیست و چه فوایدی برای ورزشکاران و بدنسازان دارد؟ مجله ورزشی فیتامین

مصرف خام به بدن کمک می‌کند تا به طور مستقیم از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. این ماده با کاهش التهاب و تقویت عملکرد سلول‌ها، به سلامت قلب، کبد و مغز کمک کرده و فرآیند پیری سلول‌ها را کند می‌کند. علاوه بر این، سیر سیاه دارای خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی است که به پیشگیری از بیماری‌های رایج مانند سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می‌کند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که سیر سیاه نه تنها در درمان بلکه در پیشگیری از بیماری‌ها نیز موثر باشد و به عنوان یک سپر دفاعی طبیعی عمل کند.

سیر سیاه نوعی سیر کهنه شده است که از طریق فرآیند تخمیر تولید می شود که شامل قرار دادن پیازهای سیر تازه در معرض حرارت کنترل شده (حدود 60 تا 90 درجه سانتی گراد) و رطوبت (80 تا 90 درصد) برای چند هفته است. در طی این فرآیند، سیر تحت یک واکنش خاص قرار می گیرد که حبه های آن را به بافتی تیره، نرم و کمی چسبنده تبدیل می کند و در عین حال طعمی شیرین و تند شبیه ملاس یا سرکه بالزامیک به آن می دهد. سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار می‌شود و برای مثال می‌توانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبه‌های پوست‌کنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید. این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد و طعم ملایم‌تر و شیرین‌تری دارد. مصرف منظم سیر سیاه، چه به صورت مکمل یا افزودنی به غذا، می‌تواند به عنوان یک راهکار طبیعی و موثر در کاهش خطر ابتلا به سرطان و حمایت از سلامت کلی بدن عمل کند. علاوه بر این، سیر سیاه با کاهش التهاب و مهار مسیرهای التهابی که در رشد تومورها نقش دارند، می‌تواند به عنوان یک عامل پیشگیرانه قوی عمل کند.

گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود (منبع). سیر سیاه برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد (منبع).

سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می تواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد. سیر آنقدر برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است که نوعی چرک خشک کن طبیعی محسوب می‌شود. سیر خواص آنتی‌بیوتیکی و آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و در بدن شما با عفونت‌ها، باکتری‌ها، قارچ‌ها، عفونت‌ها و ویروس‌ها مبارزه می‌کند. به یاد داشته باشید که خواص آنتی بیوتیکی سیر بسیار قوی است و ممکن است با برخی داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد؛ پس اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید درباره خوردن سیر با پزشک‌تان مشورت کنید. همه می‌دانیم که سیر باعث افت فشارخون می‌شود در حدی که برخی از افراد با مصرف سیر دچار بی‌حالی و ضعف می‌شوند.

یک مطالعه متفاوت به 60 فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت 12 هفته روزانه 6 گرم عصاره سیر سیاه کهنه شده یا دارونما دریافت کرد. سیر سیاه کلسترول HDL (خوب) را افزایش داد و نشانگرهای بالقوه بیماری قلبی را کاهش داد. التهاب در مغز یکی از عوامل اصلی کاهش حافظه و نقص شناختی با گذشت زمان است. خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه آن را به انتخابی عالی برای حمایت از سلامت مغز تبدیل کرده است. اگر معده شما حساس است (مثلا زخم معده یا ریفلاکس اسید دارید) باید از مصرف سیر خام پرهیز کنید. نکته مهم دیگر اینکه سیر می‌تواند با داروهای رقیق‌کننده خون تداخل داشته‌باشد و خطر خونریزی را افزایش دهد.

سیر سیاه علاوه بر داشتن حبه‌های سیاه، طعم ملایم‌تر و قوام چسبناک‌تری نسبت به سیر خام دارد. سیر سیاه همچنین دارای تعدادی از فواید سلامتی است که ممکن است بیشتر از سیر خام باشد که پیر نشده است. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند.

این ترکیبات برای مقابله با استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند. این مواد، می‌توانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص و مزایای مصرف سیر سیاه را با یکدیگر مرور می‌کنیم. سیر سیاه یکی از محصولات طبیعی است که به دلیل خواص بی‌نظیرش برای سلامتی، اخیراً توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، به تحریک فرآیندهای چربی‌سوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک می‌کند. سیر سیاه با بهبود عملکرد سلول‌ها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل می‌کند. سیر سیاه به دلیل فرآیند تخمیر طولانی که طی می‌کند، به منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات انرژی‌زا تبدیل می‌شود که می‌تواند به افزایش سطح انرژی و کاهش خستگی کمک کند.


سیر سیاه قیمت
سیر سیاه قبل از خواب
سیر سیاه قرص
سیر سیاه قند دارد
سیر سیاه قیمت چند
سیر سیاه قوطی
سیر سیاه قلیایی است یا اسیدی؟
سیر سیاه قم
سیر سیاه قطره
خواص سیر سیاه قیمت